Tuesday, September 26, 2006

Kurs & träning

Jag ser alltid fram emot att sova länge på helgen. Men jag förstår inte varför det aldrig går... ;) I lördags väckte Truls mig 6.30 och i söndag hade jag själv ställt väckaren på kl 7 för att åka iväg och träna med vovvarna.

I lördags var jag och Truls iväg på vårt 5:e kursgång. Vi hinner så mycket på varje tillfälle nu. Första gången hann vi bara gå runt 4 koner två gånger var. Efter lördagens pass var jag helt slut. Ni undrar säkert vad vi gör... Vi möter varandra med hund mot hund, och tränar mycket stanna kvar med störning. Ibland lämnar bara hälften av oss våra hundar och de andra agerar störning och ibland lämnar alla 20(!) sina hundar. Jag hade lite problem med att Truls gick upp ett par gånger på slutet, men jag måste säga att det INTE var Truls fel. Alla skulle nämligen "jollra" och just det ljudet gjorde pappa i somras när han skulle ge Truls mat! Attans! Får nu försöka träna på det i veckan. Tycker annars att det går väldigt bra.

I söndags var vi och tränade med Ica, Drutten, Zelma & Zico i Tvedöra. Truls fick bära and och sen tränade vi på att gå fint och stanna kvar när de andra jobbade. Leo gjorde jag några linjetag och sen ett litet sök efter Ica. (jag lade ut ett sök till Ica och antingen räknade räknade jag helt fel eller så ligger en dummy kvar...). Sen åkte vi iväg så att hundarna fick bada. Kan berätta att Truls numera simmar riktigt bra.

No comments: