Monday, December 11, 2006

Snart är de lika stora...

Vintern lyser så här långt med sin frånvaro. Kan väl inte direkt säga att jag saknar den :) Jag och hundarna åkte ut på landet igår. Det var 11 grader och sol den 10/12! Truls är nu 10 månader (på lucia...) och väger ca 26 kg!!! Han är nu i det närmsta lika hög som Leo.


Jag & Leo har en till jakt inbokad i år, den 28/12. En tjejjakt! Bara tjejer (och så Leo) och det kommer att jagas fasan & hare. Pappa som är ledig under mellandagarna får passa Truls.

En gång i veckan (tror jag det blir nu när det är mörkt & trist) tränar jag & Truls närsök med viselsignal. Han börjar bli duktig på att flytta sitt sök när pipan tystnar för att hålla honom i precis rätt område. Jag tycker att han är duktig och jag gömmer tennisbollen ordentligt under löv eller mossa. Annars så fortsätter vi att träna fotgående under korta episoder under våra vanliga promenader, inkallning, stanna kvar och säkert lite annat smått & gott!

3 comments:

Tina said...

Truls väger lika mycket som Freddie nu, fast Freddie vägde 26 kg när han var 10 månader också. Fina killar i alla fall Leo och Truls.
God Jul!
Tina

Jill said...

God jul! Hoppas vi ses nästa år! Kramar från Peter, Jill, Hermes och Eizor

Pia och Asti said...

En riktigt god jul önskar vi er med mycket lek och mys.
När jag bytte dator försvann en del mailadresser bl a din. Kan jag få den......tack!

många kramar
Pia och Trullesyrran Asti