Friday, January 30, 2009

Hemma igen!

Då var vi hemma igen från Småland. Jag & Truls anlände onsdag eftermiddag och efter promenad och fika åkte vi in till Växjö där Birgitta hade jaktlydnadsträning som vi fick vara med på. Dessutom hann jag som hastigast säga hej till Katarina som kom förbi. Väl hemma på Björkåsen gjorde vi varma mackor.

Torsdagen började med att Birgitta rastade sina hundar och jag tog ut valpen och Kate. Sen åt vi frukost och efteråt gick jag en tur med Truls. Sen var det dags att ta tag i de dagliga sysslorna som att städa kenneln och mata fåren.

Sen var det dags för träning. Red (tror jag det var) fick följa med ut och träna Truls. Vi började med att gå fot längs med staketet. När fåren såg Birgitta så kom de bräkandes emot oss. Truls tyckte allt att det var några kostiga varelser. Sen hoppades det stängsel. Truls behöver nog några fler gånger för att få riktigt kläm på det. Jag kastade några markeringar till Red och sen gjorde vi ett närsök.

Vi hann även med att prova Birgittas ungdomar och Truls på vilt. Alla var superspontana. Sen hann vi med en kopp kaffe innan Birgittas träning började. Jag och Truls fick vara med. Truls skötte sig riktigt bra och jag är så stolt och nöjd.

Birgitta & Jannes unghundar är superhärliga. De ska bli spännande att följa dem. Tusen tack för att jag fick komma och hälsa på er.

2 comments:

Jill & Peter said...

Intensiva och roliga dagar låter det som. Visst är det härligt när man kan känna sig både stolt och nöjd över sin hund :)

Peter har utmanat dig i vår blogg :)

Kramar
Jill och Peter

Yours Truly said...

Du är ALLTID välkommen till oss!

Birgitta och Janne