Sunday, November 15, 2009

WT i Halland!

Väckarklockan ringde kl 4.15 imorse (eller i natt). Trött masade jag mig upp för att göra kaffe och göra mig iordning. Snabbrunda med Truls innan jag körde till Lund för att möta upp Carina & Lena kl 5.30 för att sedan samåka med dem upp till Sågknorren där SSRK Västra Halland höll sitt WT. Tror vi hade 5 minuter till godo till samlingen kl 7.30.

Jag startade som nummer 5 i öppenklass och var klar redan kl 9.30. Efter starten kände jag mig nöjd, men tyckte att vi hade en del onödiga slarvfel. Sen blev det en lång väntan. Men jag passade på att fika, mingla och heja på alla vänner.

Station 1 var dubbelmarkering på vatten. Förutom att jag fick den första på stövlarna så gick det bra tycker jag. Sen gick vi vidare till station 2+3. Samma dommare och man gjorde stationerna direkt efter varandra.

Station 2 var ett närsök där två dummies skulle in. Stoppade på en femöring och låg kvar bra. Domaren var inte helt nöjd med Truls "flygande" avlämningar. Han hoppade in och lade samtidigt dummien i mina händer.

Station 3 var en dubbelmarkering där det först kastade hamnade bakom en backe och den andra i en rishög. Även här använde sig Truls av sina "flygande" avlämningar. Sen gick vi vidare till station 4+5 som även de var för en och samma dommare.

Station 4 var en lång enkelmarkering med apportkastare i sumpmark. Truls sprang fort ut, men lokaliserade inte den direkt utan började söka sig hemåt. Blåste stopp och tryckte ut och blåste sen fast honom.

Station 5 här höll inte fotgåendet så där fick vi onödiga avdrag. En lång enkelmarkering över ett hygge som hamnade precis på andra sidan en stenmur. Snabbt ut och snabbt in. Sen en dirigering där jag fick lägga på ett extra ut.

Jag & Truls skrapade ihop 84 poäng på vår debut i öppenklass vilket räckte till en delad 4:e plats där den andra 4:an värderades högre då hon fick mer poäng på den viktade vattenstationen. Så egentligen kanske jag blev 5:a, men eftersom jag hade samma poäng tycker jag att jag oxå blev 4:a :) Öppenklassen vanns av A-L & Dipper på 90p.

STORT grattis till alla andra fina prestationer idag - roligt att det gick så bra för alla vänner. Speciellt grattis till mina reskamraters fina prestationer. Vi hade en mycket trevlig dag. Nu är det snart sängen som gäller.

9 comments:

Anonymous said...

Grattis till 84p. Det är ju jättebra! Fina blider du tagit och vi vill bara påpeka att Trulle har alltid varit stilig, tycker syster Yster med släptåg. Kram på er.

Åsa said...

Grattis!
Vad duktiga ni var, men jag visste ju att ni kunde!
kram Åsa

Anna-Lena W said...

Stort grattis till en finfin debut i Ökl! Alltid kul att träffas!
Kram A-L

Karen said...

Grattis till en jättefin debut i öppenklass!
Dessutom trevligt att träffas :o)

Hälsningar Karen

Anonymous said...

Vad roligt att det gick bra. Då var det värt att stiga upp så tidigt :-).

Jenny

Sverker said...

Stort grattis till en bra placering! Snyggt jobbat!

Hälsningar Sverker med bror Ken

Minus said...

Ni var såå duktiga :-)

Jill said...

Vad roligt att det gick så bra i ÖKL-debuten :) Grattis till en fin placering.

Jill & co

Anonymous said...

varfor inte:)