Monday, May 15, 2006

Bilder och uppdatering om Truls


Ja, då var man tillbaka i verkligheten efter att ha varit valpledig en hel vecka! Idag är båda vovvarna med på kontoret och det har fungerat jättebra. Jag har investerat i 2 burar till Truls. En som han sover i hemma och en till kontoret. Så fort han kommer in i buren så kopplar han av.


Jag hämtade Truls förra lördagen i Torpsbruk. Jag mellanlandade i Yngsjö på vägen hem där vi lät Truls hälsa på Leo som mina föräldrar hade passat under tiden. Måste säga att allt har gått över förväntan. Leo har sagt ifrån (vilket jag tidigare var lite oroad över eftersom han brukar vara lekfarbror för valpar). Sedan tog det tog bara några dagar innan Leo bjöd upp till lek. Men många promenader blir det... Jag försöker att dela på promenaderna så att jag är ute själv med dem. Och hittills ingen olycka...


Här är lite bilder på Truls samt några när han leker med Leo. Jag har inte så många bilder för så fort jag sätter mig ner på huk så kommer Truls springandes. Det är ju inget jag klagar över, men det gör ju inte det lätt att fånga honom på bild.

Just nu verkar det vara svårt att ladda upp de bilder jag vill så fler kommer imorgon...

3 comments:

Jill, Peter, Hermes och Eizor said...

Ja, nu är vi många som har en svart och en gul ;o)
Han är verkligen söt din lilla Truls. Sköt om er nu och njut av valptiden.
Kram
Jill

Katarina said...

Hejsan! Vad kul att hitta din blogg!! Kul att läsa om Truls och jag har samma "problem" när jag ska ta kort på Ken;-)

Ses vi i Trollebo nästa helg?

Anonymous said...

Helt underbar är han lille Truls, och Leo är fin han med. Enzo och jag har spanat efter er på våra promenader, hoppas vi se snart. Mysigt med en liten valp, jag saknar det nästan (trodde jag aldrig...) Enzo fyllde 1 år i går!

Pernilla & Enzo