Wednesday, April 04, 2007

Truls röntgad!

I torsdags kväll var jag och röntgade Truls. Med mig hem hade jag en fylle-hund som inte kunde gå rakt... :) Leo gjorde tappra försöka att hämta gosdjur och leka med honom. Truls låg bara stilla och viftade lite på svansen.

Jag fick se bilderna och och veterinären mätte och visade massor. Det såg bra ut, men jag har ändå varit nervös. Idag fanns resultatet på avelsdata - det blev HD A och AD ua. Så ikväll ska jag fira med ett glas vin till mig och ben till hundarna. Så skönt att det är gjort!

Imorgon jobbar jag till lunch och sen åker jag och hundarna upp till stugan i Yngsjö. Där ska vi lata oss och kanske åka på konstrunda. Sen på söndag åker jag & Truls upp till Meadowlark. Det blir lite träning på söndagen och på måndag ska jag vara funkis på Vegby Challenge Cup. Ska bli kul att se en lagtävling!

3 comments:

Jill said...

Åh, vad skönt med fria leder på Trulle. Det är ju alltid lite nervöst.
Vi hade ju tänkt åka till Vegby men det kör ihop sig lite med jobb, valp mm. så vi blir kvar hemma :o/ hade varit så kul att träffas annars! Roligt att du ska vara funkis. Man lär sig ju alltid en massa nytt.
Ha en riktigt skön påskhelg!
Kram Jill & Peter

Minus said...

Grattis grattis grattis!!!!!

vi ses på söndag :-)

/Annika

Pernilla&Enzo said...

Grattis till Truls röntgen resultat, så skönt. Jag är jätte nervös, vi får väl vänta 1 vecka innan vi får våra kan jag tänka mig. Trevlig helg!