Tuesday, May 15, 2007

Träning för Truls & stugan

Det har varit en hel del träning med Truls på sista tiden. När jag tycker att det är mycket så har det varit 2 gånger per vecka med andra. Jag & Truls har varit och tränat i Torna Hällestad, Arrie & Saxtorp med Annika, Caroline, Håkan, Lena & Sverker och deras hundar. Det har varit jättekul att få vara med och vi har fått en hel del tips.


Jag tycker att Truls fokuserar väldigt bra och han använder näsan väl. Så det har väl varit bra med närsöksträningen. Det märks att det har hänt något i utvecklingen... Förutom att vi nu tagit steget upp och tränat med andra så fortsätter vi på hemmaplan med fotgående och lite annat.

I helgen åkte jag, min syster & hundarna upp till stugan i Yngsjö där mamma & pappa redan var. Vi har haft en skön helg på landet med härligt väder. Jag passade på att använda hela familjen för att träna störning med Truls. Vilken tur att man en har förstående familj :)

Emanuel, en liten pojke på 6 år var och hälsade på i grannstugan och när han är där brukar han komma över och hälsa på. Hundarna (mest Truls) blir så glada när han kommer. Tog lite bilder på dem.1 comment:

Tina said...

Hej!
Skoj att det går framåt med träningen.
Tina