Thursday, June 07, 2007

Lite uppdatering...

I söndags var jag & Truls i Saxtorp och tränade med Caroline, Annika, Håkan, Lena, Sverker & Carina. Eftersom vi var så många så delade vi upp oss i 2 grupper. Vi körde markeringa med boll i högt gräs. Jag började kräva perfekt fotgående av Truls när de började och det hjälpte mycket bra för han var stadig hela träningen. Efter det körde vi linjetag över travbanan och backade efterhand. Eftersom det var en varm dag så lät vi sedan hundarna bada innan vi satte dem i bilen och de "stora" hundarna Minus, Melker & Ducken fick träna.

Efter det åkte jag hem med en trött Trulle - väl hemma bytte jag hund och vi gick en lång promenad ner till beachvollyboll planerna. Leo trivdes som fisken i vattnet i skugga - alla skulle klappa honom.

I tisdags åkte jag ut till mina föräldrar som jag hade övertalat att åka med till Dagstorpssjön så att hundarna kunde bada och vi kunde fika.

Om en vecka åker jag uppåt för att vara med Graham-kursen som Janne & Birgitta ordnar. Det ska bli jättekul.

4 comments:

Britt & Dopping said...

Spännande med kursen för Graham. Ser fram emot en detaljerad beskrivning och lite bilder efteråt.

Ha en skön sommar!!

Jill said...

Förstår att det ska bli kul med kursen. Du kommer väl upp till unghundsderbyt?? Peter & jag är funkisar. Det vore så himla kul att träffas!
Ha det gott!
Kram
Jill å grabbarna

Jill said...

ehhh..."kommer upp till unghundsderbyt"...kursen är ju för böveln här uppe ;)

Snurriga Jill

Susanne said...

Jag får se hur länge vi stannar... Men det hade varit jättekul!