Tuesday, December 11, 2007

Regn & rusk!

Sista tiden har vädret inte varit något vidare och i söndags morse var givetvis inget undantag. När jag & Truls åkte hemifrån kl 8 för att gå sista gången på vår kurs var det kallt, blåsigt & regnigt. Ingen bra kombination! Men jag är glad att vi åkte för det vi jobbat så hårt med de senaste veckorna fungerade faktiskt riktigt bra.

Vi blev indelade i små grupper där vi arbetade med fotgående med störning, närsök, linjetag samt klockan. Sen var det äntligen dags för fika. Och vi hade möjlighet att stå under tak och fika. Sen delades vi in i två grupper och markeringar i olika terräng stod på schemat. På ena stället hamnade markeringen i gammalt gräs. Fungerade detta så flyttade vi längre ut på åkern så att hunden fick springa genom dynga&lervälling. Det var faktiskt en del hundar som tyckte att leran var äcklig, men inte Truls inte - rakt igenom!

Sen fortsatte vi till Annika som kastade en markering i en halmhög. Första gången Truls försökte ta sig upp så rasade han ner, men sprang runt högen och kom till slut upp och sen full fart in till mig. Markering nummer 2 satsade han lite bättre och flög upp i högen och snabbt tillbaka. Sen var jag nöjd!

Jag frös otroligt mycket och efter ett långt bad så tinade jag.

1 comment:

PErnilla said...

HEj på er alla 3, låter som du är riktigt flitig med träningen! VI kämpar på med lydnaden, det går ju upp och ner. Hoppas ni får en mysig julhelg!

PErnilla&Enzo