Monday, August 18, 2008

Helgens träning!

Det har allt blivit tränat lite i helgen. I lördags träffade vi Carina i Saxtorp för att träna. Även Leo fick följa med - måste ju putsa till honom lite inför andjakterna. Carinas kommentar var "han är ju duktig ju". Ja, Leo har faktiskt fått sin träningsdos under sommaren och blivit ganska duktig. Kul!

Carina frågade hur jag tränar avlämningar vid vatten och när jag svarade att jag inte gjorde det så tittade hon lite konstigt på mig. Det är nämligen så att jag helt har undvikit vatten för att det är sååå jobbigt. Det är i stort sett omöjligt att hålla Truls på land. Men när jag då sagt detta högt till Carina så hörde jag hur fånigt det lät. Snacka om att vara konflikträdd! Så jag bestämde mig när det ändå var varmt och skönt att ta tag i problemet. Sagt och gjort! Efter att ha hjälpt Carina lite så gick jag och hämtade Truls. Mycket riktigt så "trillade" han i. Vad han inte räknat med var att jag klev i med kläder och skor och kastade upp honom på land. Vi gjorde om och han "trillade" i igen - snacka om att vara envis... Jag hämtade tillbaka honom. Och efter att ha gjort det ett par gånger så satt han kvar. Skam den som ger sig! Sen åkte vi nöjda hem!

Igår skulle jag träffa Carina, Lena & Birthe i Arrie för träning och jag bestämde mig för att åka dit lite tidigare för att träna lite vatten med Truls innan. Truls "trillade" i på den första apporten och jag hämtade tillbaka honom. Igår behövde jag bara hämta honom en gång, sen satt han kvar. Är väl medveten om att jag säkert behöver göra det fler gånger, men nu har jag bestämt mig för att jag ska vinna. När de andra kom tittade de lite konstigt på min våta kjol... Sen hade vi en fortsatt bra träning i den härliga kvällssolen.

4 comments:

Gert said...

Bad med kläderna på och så inga bilder...?

Anonymous said...

...hi,hi...
vilken syn men vad gör man inte.

kramar från en som vet vad envishet är.
(elakt förtal hälsar Asti)
Pia

Anonymous said...

Go girl... ha ha! Den som är envisast för tillfället vinner..ha ha.Det hade han inte räknat med ,lille trulle. Att matte går med i vattnet med kläderna på.
Tjusigt tjejen!
Hälsar Morris matte (Morris gillade INTE den ide´n faktiskt, när jag föreslog att vi skulle testa den...)

Jill said...

hahaha...Saknar också bildbevis :o))
Bra gjort av dig tycker jag och det kommer förhoppningsvis ge goda resultat också! Det gäller att göra det de minst av allt förväntar sig. Snart lär han sig att du "kommer åt" honom även i vattnet.
Vilka härliga bilder på dina fina killar i tidigare inlägg!

Kram
Jill och Peter