Monday, November 10, 2008

Uppdatering!

Kanske dags att uppdatera efter helgens start på WT. Gick upp kl 4.30 för att hinna. Inte klokt vad man gör! Samling var kl 8 några mil öster om Halmstad. Vi fick startnummer 15 av 26 så jag & Carina började med att fika. Och för att vara exakt var det vår 3:e fika för dagen. Efter den tappade jag räkningen.

Kort sammanfattning av dagen är att vi inte började så bra på de första stationerna, men att vi arbetade oss uppåt. Vi slutade på 63 poäng och en 15:e plats. Jag är inte nöjd, men det var en bra värdemätare. Och nu vet jag vad vi ska göra under de mörka månaderna. Det som gör mig mest besviken är väl att jag vet att vi kan, men att det ibland brister. Nu ska vi jobba bort det och till våren ska INGET brista! Är det något jag är så är det envis.

Vi hade en mycket trevlig dag och kl 15.30 var allt klart och vi åkte tillbaka hem. Jag var ordentligt trött så det fick bli pizza till middag.

Så redan igår började jag träningen. Jag tog med stackars mamma ut i regnet för att drilla oss. Leo som varit hos mina föräldrar i en vecka fick följa med hem. Hann inte mer än öppna buren förrän han låg i den.

Imorgon kommer Katarina och hälsar på. Och till helgen får mina föräldrar passa killarna för då ska jag tillbringa helgen i Göteborg.

1 comment:

Jill said...

Vad tråkigt det vore om man inte hade saker att träna på ;)
Det är ju liksom utvecklingen framåt som är så spännande. Med din envishet så kommer det gå vägen :) och sen....SEN får ni säkert kvitto på att all träning gett resultat det är jag övertygad om. Det är bättre det tar lite tid och blir noga gjort.
Sköt om er!
Kram
Jill