Friday, August 14, 2009

Uppdatering från Björkåsen!

Jag kom hit vid lunchtid igår. Gick en runda med Skipper och Teal. Sen var det valparnas tur att komma ut. Vi gick en liten runda upp i skogen. Tog sedan ut Truls för att gå och träna lite i hagen. Tur var väl det för halvvägs dit upptäcker jag att fåren har smitit ut ur hagen. Nu är jag ju inte speciellt erfaren av får och insåg snabbt att jag behövde hjälp för att få in dem igen. Fick hjälp av grannen och vi fixade provisoriskt nätet med hjälp av en stege :) Emil fixade sedan till det ordentligt.

Nu kunde jag gå och träna lite med Truls. Vi tränade "oss" på att hoppa staket. Första gångerna var han lite osäker på vägen tillbaka, men det blev bättre. Sen var det valparnas tur för lite gos och egentid med mig. De är såååå söta. Men det är tur att de är 6 stycken - för då blir man inte så valpsjuk.

Sen kom Katarina hem och vi gick en tur i skogen med de stora och sen utfodrade vi alla hundar. Fick i oss själva lite mat och sen hade det slutat regna. Vi gick ut med Truls & Kate och körde en kort träning. Linjetag och stakethoppning blev det.

Idag skiner solen över Björkåsen och jag har klippt valparnas klor. Ska snart ta en liten promenix med dem och lite gos. Just nu ser jag hur de brottas ute i hagen. Full rulle!

1 comment:

Yours Truly said...

TUSEN TUSEN TACK för ovärderlig hjälp!

KRAM Birgitta och Janne