Sunday, September 13, 2009

GRATTIS!!!

Vilken vecka det har varit! I måndags vilade vi efter träningshelgen, men sen har vi tre kvällar hjälpt kompisar som skulle starta i helgen.

Igår startade Eva och Triss för första gången i öppenklass och dessutom i första par tillsammans med Caroline & Mio. Jag var på plats och tittade och hejade på de startande fram till lunch. Det såg mycket bra ut för Eva & Triss. Det blev sen en lång väntan innan sms:et kom att de fått ett första pris. Grattis Eva & Triss! Totalt delades det ut två ettor.

Eva & Triss


Imorse var jag trött, men ville ändå hinna ut till provet i tid eftersom Lena & Annelie båda startade i första par. Och jag ville givetvis vara på plats och heja. Lena & Ducken får börja på vatten med en dubbelmarkering. Första dummien kommer in och Ducken skickas ut och kommer tillbaka med en AND! Den luktade inte hallon precis och har legat läääänge i vassen... Sen skickas Ducken på vattendirigeringen. Går kalasbra! Sen en ganska lång promenad och sedan en trippelmarkering på land. Sist sök och landdirigering. Det har sett jättetrevligt ut, men nu börjar väntan. Jag stannar och ser totalt fyra par och de flesta hundarna går riktigt bra. Jag åker hem och tar hand om mina hundar och efter någon timme kommer resultatet! Lena & Ducken får sin sista etta och han är nu jaktchampion eftersom han har sitt praktiska sedan tidigare. Ytterligare fyra ettor delas ut idag och två andra ekipage får även de sina sista ettor. Roligt att fått se ett prov med så många duktiga hundar. Nu hoppas jag på tårta vid nästa träning ;)

Lena skickar Ducken på en av landmarkeringarna.Stort grattis till alla duktiga startande i helgen.

3 comments:

Anonymous said...

Stooort GRATTIS till Lena och Ducken! Så roligt att sista 1:an äntligen trillade in. Hurra, hurra....

/Britt

Anonymous said...

ja jag vill osse gratta!De var himla duktiga-jag såg det från frösta parkett...
annelie

Anonymous said...

glömde ju eva! grattis grattis! Såg hur glad hon var - hela söndan också! Det är du väl värd...Annelie igen