Friday, February 10, 2006

Konstigt väder!

Denna veckan har det varit jättekonstigt väder. Det började med att det kom massor av snö under dagen på måndagen, men när jag & matte skulle ut på vår långpromenad på kvällen så regnade det så vi var alldeles blöta när vi kom hem igen. Sen har det regnat eller varit snöblandat regn de andra dagarna. Problemet är väl att det har varit frost på nätterna vilket har blivit isbana på vissa ställen. Jag & matte har båda sett ut som bambi på hal is ett par gånger.

Matte har sagt att vi ska åka iväg och träna lite i helgen. Verkar som om hon börjar bli lite nervös för att starta på jaktprov i vår. Det borde väl vara JAG som ska vara nervös. Får väl se vad det blir för spännande träning - lovar berätta!

Nu har jag & matte snart jobbat klart för den här veckan. Sen ska vi gå hem och mysa. Jag har precis varit inne i konferensrummet med en chokladask för att bjuda en kund på lite godis under hans möte. Sen lämnade jag tillbaka asken till matte. Det luktade rätt så gott - hade gärna smakat lite.

1 comment:

Drutten said...

Leo!
Tack för grattishälsningen. Det blev en härlig dag, fick ha matte och husse själv då Ica hämtades på morgonen. Leverpastej, goda tuggisar mm...
Sen kom mattes pappa dagen efter med ett smaskit märgben till mig, för de hade glömt bort att jag fyllde den 8 februari ;-)

Ica kommer kanske hem igen idag, vi får väl se.

/moster Druttis