Sunday, February 03, 2008

Storträningen!

Idag träffades jag, Caroline, Håkan, Annika, Anders, Miriam, Lena, Carina, Rune, Jonas & Annelie på Slättäng kl 10 för en heldagsträning. Det var sol, men det blåste ganska mycket. Vi började dagen med de allra yngsta och fortsatte sedan med de duktigaste. Sen åt vi lunch och fortsatte med de äldsta hundarna som fick gå på linje. Då agerade jag, Jonas & Carina funktionärer. Sen fikade vi lite och några var tvungna att åka hem. Sen fick Truls, Bobby, Pussel komma ut.


Det har varit en lång och härlig dag, men nu är jag trött. Tror minsann att jag har fått min dos av frisk luft idag. Vi var hemma igen kl 17 och då hade jag även hämtat Leo hos min syster. Leo har nämligen varit på kollo hos mina föräldrar i 1½ vecka. Här är några bilder. Hoppas Annika "mästerfotografen" har fler bättre.


5 comments:

Jill said...

Jätteroligt med bilder men dom borde vara klickbara och få i större format??
En superb träning tycks ni ha haft!
Kramar från oss i Haninge!

Anonymous said...

hÅLLER MED FÖREGÅENDE TALARE. Tack för en kanondag. Såååå kul och lärorikt var det.Morris är trött än..Matte med.

Susanne said...

OM jag hade kunnat ändra så att alla bilder hade varit klickbara så hade jag gjort det ;) Tyvärr fungerar det bara ibland - varför har jag ingen aning om.

minusmatten said...

Skumt! Mina bilder är alltid klickbara?
/Annika

ps jag vill ju inte vara med på bild ju :-)

Anonymous said...

Mycket märkligt det här. Och irriterande - verkar som om det fungerar ibland. Har försökt hitta någon inställning, hoppas lösa det.

Susanne