Saturday, February 16, 2008

Tidig träning!

Jag är INTE morgonpigg så när jag fick reda på att vi skulle ses kl 8 & träna en lördag morgon tyckte jag att det var alldeles för tidigt! Sen blev det flyttat till 8.30 vilket var bättre - då kunde jag ju sova ända till kl 7.

Minusgrader & sol! Jag tänkte på alla smådetaljer som jag hade fått med mig hem från Birgitta. Och träningen blev mycket bättre än vanligt. Kul! Han hoppade bara en gång idag - och det var så klart när jag var okoncentrerad.

Vi kastade markeringar över en smal ravin och Truls fastnade på kanten och kom inte över. Vi flyttade fram och stod till slut ända framme på kanten och då gick det bra. Det här ska vi träna mer på! Markeringar med hinder emellan.

Resten av dagen ska vi hålla tummarna för Janne & Birgitta som startar på A-prov i Finland idag. Heja!!! Håll till godo med denna fina bild på fina Will!

1 comment:

Pernilla och Enzo said...

hej på er!
ALlt är bra här, har kollat upp skadan hos veterinären och det verkar inte vara någon fara men det blir ju ett rejält träningsuppehåll och det är tråkigt. Hur lever livet med er? Stor truls har blivit!

PErnilla och Enzo