Monday, February 25, 2008

Helgens träning!

Eftersom killarna var morgonpigga i lördags och fick upp mig tidigt han vi gå en med träning innan jag skulle fika med några kompisar på stan. Lade ett sök till Truls, det blåste ganska mycket och Truls arbetade mycket bra i vinden. Så fort han hittade plockade han snabbt upp och sen snabbt hem igen. Efter att han hämtat två och var ute och letade efter den tredje, smög jag ut en tennisboll nära för att se att han kopplar på näsan inifrån även om han hämtat ett par. Klart jag har sa Truls!

I söndags åkte jag tidigt till föräldrarna. Vi gick en promenad med hundarna och Truls fick snällt gå fot. Tror minsann att det mest är jag som tycker att det är jobbigt att han inte får springa omkring. Truls verkar finna sig i att gå vid sidan. Lade ett ganska knepigt sök till Truls i en ravin där han var tvungen att gå över kanterna och verkligen jobba sig utåt. Jag stod med ett fånigt leende på läpparna och såg honom arbeta. Det var en fröjd för ögat.

På eftermiddagen åkte jag till Åsa & Stefan. Viltträning stod på schemat. Truls & Edda fick prova på and, kricka, trut, kanin & kråka. Truls tyckte att det var svårast att bära trut - han stråckte på huvudet för att inte snubbla på vingarna... Det här får vi träna fler gånger. Tejpade ihop vingarna på truten igår kväll - och vips så bar han truten fint. Vi gick tillbaka in i lägenheten och stoppade truten i frysen och var glada för att inga grannar kommit förbi just när vi var ute...

Ikväll kommer Katarina och bor över. Hon går kurs i Lund och passar på att komma och besöka oss. Trevligt!

1 comment:

Caroline said...

HAr ni gått i dvala?? Vintervilan är slut .. :) Det är nästan underbart väder ute...

Kramiz