Thursday, March 06, 2008

Vi tränar!

Ja, det var ett tag sedan jag skrev, men jag har varken orkat eller haft tid att blogga. Mamma var och hämtade Leo för en vecka sedan för att jag skulle få mer tid att träna med Truls.

I fredags hade jag lite vänner över och jag tror att Truls charmade alla flickor. I lördags lade jag ett sök till Truls samt tränade lite vatten. Sist jag tränade vatten så släppte han och skakade och vi hade då ett litet utvecklingssamtal och i lördags fick jag alla 3 i hand. Både sök & vatten fungerade bra så jag åkte nöjd hem.

I söndags skulle jag hämta kråkor. Några jägare hade haft skyddsjakt på kråkor och hade 100st på viltparaden. Innan jag hämtade dem åkte jag till Saxtorp och tränade. Lade upp ett "B-prov" (så gott det gick med mig själv som kastare) på samma sätt som provet såg ut i våras. Tog lite tid innan han förstod att han skulle över bäcken på söket, men när han väl hade hittat en på andra sidan fungerade det bra. Även i söndags fick jag vattenapporterna i handen. Jag fick med mig 40st kråkor. Jag själv hade inte så mycket plats i frysen så jag lämnade en hel hög till Åsa & Stefan.

I måndag hann jag med lite träning efter jobbet i Arrie innan det blev mörkt. Skönt att det äntligen börjar bli ljusare.

Igår tog vi en cykeltur efter jobbet med en kråka i cykelkorgen. Det hann bli lite mörkt innan jag kom ihåg att jag hade kameran med mig så ha överseende med bilderna.

På lördag är det träning som Caroline har lagt upp. Sen åker jag och hämtar hem Leo.

No comments: