Thursday, October 02, 2008

Dålig på att uppdatera...

...fick jag höra idag. Så då är det väl bäst att jag skriver ett par rader.

Förra veckan var härligt väder på kvällarna så det blev två träningspass. I torsdags träffade jag & Truls, Carina & Max för träning och fika. Båda killarna skötte sig. Har till och med en bild på dem båda i kameran, men den orkar jag inte ladda upp idag. Det får bli en annan dag.

I söndags var jag iväg med Truls på förmiddagen och tränade lite för att vid lunchtid åka iväg på andjakt med Leo. Kan säga att jag var ganska trött när jag kom hem.

Idag har jag och Leo varit och apporterat i Färingtofta. En stor sjö och vi fick åka båt ut till vårt pass. Var först lite orolig att Leo inte skulle hoppa i båten - han kan ju vara lite harig av sig ibland, men det var inga problem. Truls var med pappa på hans jobb idag. Han har varit ute och gått i skogen med pappa och hans kollegor då de hade friskvård. Pappas kollegor brukar fråga när Truls kommer. Han lyckas charma alla.

2 comments:

Anonymous said...

hur gick det med Leos båtåkande då?Det var väl inte såååå farligt? Morris gillar att åka båt, och öarna där man hamnar.Det är ju där man har full koll på allt som trillar! Hoppas ni fick en härlig eftermiddag, trots att det tydligen var svårt att få upp de små rackarna!En annan fick ju tyvärr tacka nej, för vi fattiga måste ju jobba lite ibland osse...hHoppas vi ses snart. kram Annelie

Birgitta said...

Kramar från Björkåsen!!!