Thursday, September 20, 2007

Lite av varje...

I tisdags efter jobbet packade jag in killarna i bilen och åkte till Arrie. Det var sol, men lite väl blåsigt. Vi gick en runda och sen ville jag testa hur Truls reagerar på att få en markering i vattnet, men inte låta honom ta den utan skicka på ett linjetag längs med vattnet istället. Fungerade jättebra! Leo fick sen hämta vattenmarkeringen.

Igår var vi och tränade hos Carolines föräldrar. Gäller att passa på så länge betorna finns kvar. Det var jag & Truls, Caroline & Mio samt Åsa & Ica. Vi gick på linje och Olof gick framför och sköt. Jonas & Zäta valde att träna för sig själva. I början var det en del skott utan kast, men sen även kast. Vi hade även en "linjetagspunkt" som vi kunde skicka till. Vi slutade med lååånga markeringar till de stora hundarna och Truls fick titta på. Ja, och sen var det mörkt. Det var nog sista träningen på vardagskvällarna så nu får det bli "jaktfria helger".

Imorgon är det andjakt för mig & Leo och då ska Caroline & Mio följa med och syster ska med och gå i drevet. Hoppas på lite sol istället för regn imorgon.

Trevlig helg!

No comments: