Tuesday, October 30, 2007

Andra och sista dagen på Ven!

Vaknade och insåg att det hade slutat regna. Underbart! Idag var det frukost redan kl 8.30 allt för att vi skulle vara klara till 15.30. Första drevet var i backen bakom Gamlegård. Denna backe är full med björnbär och nässelhav. Leo fick under första dreve jobba i ett stooort nässelhav. Sen kliade han sig om ögon, nos & tassar. Stackaren! Efter det var det två hardrev innan det var dags för lunch. Ven visade sig från sin allra bästa sida idag. Blå himmel!

Leo har full koll på alla skyttar och harar...

Första drevet efter lunch var även det ett hardrev. Sen begav vi oss till kyrkbacken. Har slapp vi backen och på vårt pass flög det mest hönor så det sköts bara 2 tuppar här. Vi (jag, Leo, Kristofer & Gustav passade på att vila lite...)
Sista drevet var slut strax innan halv fyra. Vi gick tillbaka till Gamlegård för att ordna till viltparaden, packa och fika. Efter den obligatoriska bilden och fika så var det att stressa ner till båten och åka hem. Tack Alex & Magnus för den här gången!Först när vi gick av båten började Leo halta, då visste han att han inte skulle jobba mer...

2 comments:

Jill said...

Låter som två härliga dagar trots "lite" väta från ovan ;o)

hehe...dom är roliga våra fyrbenta vänner. Bäst att vänta med att halta tills jag vet att vi är klara och på väg hem *typ* :o))

Hade bra!

Alexandra said...

Tack själv vännen, lika trevligt som alltid! Många kramizar